Waarom klanten voor ons kiezen

Meer dan een uitzendbureau voor vakmensen

Work life balance is belangrijk en vooral sinds Covid zien meer en meer mensen dit in. Zit je thuis goed in je vel, dan verschijn je ook op je werk met een glimlach.

En daarom gaan wij net een stapje verder dan onze collega uitzendbureau’s. We kennen onze mensen vaak al ettelijke jaren en weten hoe belangrijk het is om soms ook na 19:00 die ene timmerman op te nemen, die herhaaldelijk belt. En nou denk je ‘doen ze zelf niet aan work life balance?’, jazeker wel: geloof maar dat degene die ’s avonds nog een timmerman belt, de volgende ochtend ook gewoon later mag beginnen.

Zo zijn we dan ook wel weer.

We zijn niet zomaar een uitzendbureau voor vakmensen.

Door jarenlange ervaring weten wij waar klanten tegen aan lopen, vertraging in de levering van materiaal, fouten die gemaakt kunnen worden op de bouw, of gewoon net even dat extra zetje willen geven zodat de oplever data toch nog gehaald kan worden?! Allemaal redenen waarom er behoefte zou kunnen zijn aan extra personeel. Betrouwbaar personeel dat is wat wij hebben, en waar wij elke dag weer naar opzoek zijn.

Al klant?

Waarom bouwbedrijven landelijk voor ons kiezen

Even netjes op een rijtje, voor uw gemak.
Wij werken samen en leveren vakmensen aan meer dan 106 (geen 100, geen 110, of ‘meer dan 100’, maar precies 106) bouwbedrijven, groot en klein verspreid over het hele land. Dit doen we al jarenlang met veel plezier en tot grote tevredenheid van onze klanten.

Dura Vermeer

Waarmaken van ambities Klant: Dura Vermeer Categorie: Bouw Sinds: Juni…

Meco Groep

specialist in metselwerk en aanverwante werkzaamheden

Senz Bouw B.V.

Een flexibel, eigentijds, dynamisch bouw- en aannemingsbedrijf.

0
%
KLANTTEVREDENHEID
0
+
VAKMENSEN IN ONZE DIENST
0
KLANTEN WAAR WE VOOR WERKEN
0
+
BOUW PROJECTEN

U kunt op onze ervaring vertrouwen

Daar kunt u 100% op rekenen

Jarenlange ervaring

We doen dit werk al bijna een decennia, we kennen het klappen van de zweep, maar ook de mazen in de wet en de regelgeving als de binnenkant van onze zak.

Betrokkenheid

We zijn er trots op dat sommigen van onze mensen al jarenlang voor ons werken. Het is geen klapdeuren werk bij ons en we hopen te geloven dat dit door onze betrokkenheid voor onze mensen komt.

Goed gereedschap

We voorzien onze mensen van goed materiaal en dit houdt niet op bij draadloos gereedschap van Makita en de Walt, we leveren ook een auto van de zaak. Omdat kort woon-werk verkeer bijdraagt aan een gelukkige werknemer.

Klantgericht

Door onze werknemers centraal te plaatsen, plaatsen we u centraal. Een tevreden, blije werknemer, is een goede werknemer en daar plukken zowel u, als onze mensen de vruchten van.

Altijd bereikbaar

Een ziekmelding in het weekend of in de avonduren?! Wij hebben altijd iemand die paraat staat om buiten de kantoor tijden om, toch nog klanten van dienst te kunnen zijn. Dit noemen wij onze ‘’ directe service’’ en de knop ziet u op onze home pagina.

Neem contact op met ons!