Waarom klanten voor ons kiezen

Meer dan een uitzendbureau voor vakmensen

Work life balance is belangrijk en vooral sinds Covid zien meer en meer mensen dit in. Zit je thuis goed in je vel, dan verschijn je ook op je werk met een glimlach.

En daarom gaan wij net een stapje verder dan onze collega uitzendbureau’s. We kennen onze mensen vaak al ettelijke jaren en weten hoe belangrijk het is om soms ook na 19:00 die ene timmerman op te nemen, die herhaaldelijk belt. En nou denk je ‘doen ze zelf niet aan work life balance?’, jazeker wel: geloof maar dat degene die ’s avonds nog een timmerman belt, de volgende ochtend ook gewoon later mag beginnen.

Zo zijn we dan ook wel weer.

We zijn niet zomaar een uitzendbureau voor vakmensen.

Door jarenlange ervaring weten wij waar klanten tegen aan lopen, vertraging in de levering van materiaal, fouten die gemaakt kunnen worden op de bouw, of gewoon net even dat extra zetje willen geven zodat de oplever data toch nog gehaald kan worden?! Allemaal redenen waarom er behoefte zou kunnen zijn aan extra personeel. Betrouwbaar personeel dat is wat wij hebben, en waar wij elke dag weer naar opzoek zijn.

Al in dienst?

Waarom zou je voor ons komen werken?

Niemand houdt van veel lezen, dus even een snelle opsomming
0
%
KLANTTEVREDENHEID
0
+
VAKMENSEN IN ONZE DIENST
0
KLANTEN WAAR WE VOOR WERKEN
0
+
BOUW PROJECTEN

Je kan op onze ervaring vertrouwen

Daar kan je 100% op rekenen

Snelle betalingen

Als je je briefje hebt ingediend, betalen we ALTIJD op de woensdag voor ZZP'ers en op de vrijdag voor vaste krachten. Zo ben je altijd verzekerd van wekelijks inkomen.

Woon-werk verkeer

Omdat we met veel opdrachtgevers werken verspreid over het hele land, vinden we altijd een opdracht vlakbij je woonplaats. Zou houden we woon-werk verkeer kort en dat is wel zo lekker.

Goed gereedschap

We voorzien onze mensen van goed materiaal en dit houdt niet op bij draadloos gereedschap van Makita en de Walt, we leveren ook een auto van de zaak. Zo houd je je eigen spullen in goede staat.

Altijd werk!

Veel opdrachtgevers, betekent veel werk. Wil je graag als zelfstandige blijven werken, maar wil je niet altijd maar op zoek naar klanten, dan hebben wij je gecovered, want wij hebben ze opgelijnd staan.

Auto van de zaak!

Geen vervoer, laat staan een busje tot je beschikking? Wij hebben een mooi wagenpark tot onze beschikking die we weer beschikbaar stellen voor jou. Instappen en wegrijden maar!

Neem contact op met ons!